Ağabeyini öldürdü kafasına sıktı

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, 28 yaşındaki Ekrem Esen, kamyonla irsaliyesiz mal gönderdikleri gerekçesiyle tartıştığı ağabeylerinin bulunduğu iş yerini basıp, pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 32 yaşındaki ağabeyi Kerem Esen ağır  yaralandı.

Ağabeyini öldürdü kafasına sıktı

İZMİR’in Karabağlar İlçesi’nde, 28 yaşındaki Ekrem Esen, kamyonla irsaliyesiz mal gönderdikleri gerekçesiyle tartıştığı ağabeylerinin bulunduğu iş yerini basıp, pompalı tüfekle ateş açtı. Açılan ateş sonucu 32 yaşındaki ağabeyi Kerem Esen ağır  yaralandı. Ağabeyinin öldüğünü sanan Ekrem Esen, başka bir semtteki iş yerinde aynı tüfekle kendi başına ateş ederek canına kıydı.

Olay, bugün saat 10.00 sıralarında 5759 Sokak üzerinde meydana geldi. İzmir’in Karabağlar İlçesi ve Buca’nın Şirinyer semtinde ailesine ait Esen Orman Ürünleri firması bulunan, ayrıca kentin çeşitli semtlerinde de çok sayıda gayrimenkulleri olan Ekrem Esen, sabah satlerinde iş yerine gitti. Ekrem Esen, Şirinyer semtindeki merkez binalarında yer olmadığı için bir kamyon suntayı, Karabağlar İlçesi’ndeki şubeye gönderen ağabeylerinin, irsaliye kağıtlarını gördermemesine sinirlenip, telefonda tartışmaya başladı.

POMPALI TÜFEKLE İŞ YERİNİ BASTI

Sinirli bir yapıya sahip olduğu ve sık sık ağabeyleriyle tartıştığı öne sürülen Ekrem Esen, yaşanan tartışmanın ardından Şirinyer 644 Sokak’taki merkez şubelerine gitti. Otomobilinden inerek pompalı tüfekle iş yerinin camlarına ateş eden Esen, daha sonra tekrar aracına bindiği sırada, dışarıya çıkan ağabeyleri Kerem Esen ve Enes Esen ile diğer çalışanlara doğru ikinci kez ateş açtı.

AĞABEYİNİ ÖLDÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEDİ, KENDİNİ VURDU

Saçmaların yüzüne isabet etmesiyle kanlar içinde yere yığılan ağabeyi Kerem Esen’in öldüğünü düşenen Ekrem Esen, tekrar diğer şubeye gidip alt kattaki depoya indi. Şirketin Müdürü Adem Onat’ı yanına çağırıp ağabeyini öldürdüğünü ve vicdan azabı çektiğini söyleyen Ekrem Esen, aynı pompalı tüfekle önce otomobilinin camlarına ardından da başına ateş ederek canına kıydı. İş yeri çalışanlarının yardım isteği üzerine adrese giden sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, Ekrem Esen’in hayatını kaybetti belirlendi.

Yakınları tarafından götürüldüğü özel bir tıp merkezinde ilk müdahalesi yapılan ağabey Kerem Esen ise daha sonra İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Önümüzdeki mayıs ayında evlenmeyi planlayan Kerem Esen’in, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam