Adliye önünde çatışma çıktı!

Çıkan çatışmada, bir kişi hayatını kaybederken, olay yerinden geçen bir kadın ise başına isabet eden kurşun ile ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa adliye binası önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden kan davası bulu

Adliye önünde çatışma çıktı!

Çıkan çatışmada, bir kişi hayatını kaybederken, olay yerinden geçen bir kadın ise başına isabet eden kurşun ile ağır yaralandı.

 

Edinilen bilgiye göre olay, Şanlıurfa adliye binası önünde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında daha önceden kan davası bulunan Mehmet A. ile Abdulkadir K. adliye önünde tesadüfen karşılaşınca aralarında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mehmet A. ile Abdulkadir K. araçlarında bulunan uzun namlulu silahları çıkararak ateş etmeye başladı. Her 2 şahsın silahlarından çıkan kurşunlardan Mehmet A. ve yoldan tesadüfen geçen Feride T. yaralandı.

 

Olay yerine gelen çok sayıda polis ekipleri kavgayı önleyip Abdulkadir K.'yi gözaltına alırken, yaralılar olay yerine çağrılan ambulanslarla Şanlıurfa Harran Üniversitesi Eğitim ve Uygulama Hastanesi ile Ortadoğu OSM Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan, Mehmet K. hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, diğer yaralı Feride T.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Hayatını kaybeden Mehmet K.'nin cenazesi otopsisi yapılmak üzere Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Olayı duyan Mehmet K.'nin yakınları morg önünde sinir krizleri geçirdiler.

 

Öte yandan, polis ekipleri, olay yerinde ve morg önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

 

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam