Adli Tıp'tan şok rapor!

Kerem Altan’ın Kadıköy’deki evinde hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster ile ilgili Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nca hazırlanan rapor Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na ulaştı. Soruşturmayı yürüten Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Davut Dağ’ın, 25 Nisa

Adli Tıp'tan şok rapor!

Kerem Altan’ın Kadıköy’deki evinde hayatını kaybeden sunucu ve oyuncu Defne Joy Foster ile ilgili Adli Tıp 1. İhtisas Kurulu’nca hazırlanan rapor Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na ulaştı. Soruşturmayı yürüten Kadıköy Cumhuriyet Savcısı Davut Dağ’ın, 25 Nisan günü Adli Tıp Kurumu’na gönderdiği dosya üzerine hazırlanan raporda, Foster’ın uyuşturucu ya da uyarıcı madde kullanmadığının belirlendiği ifade edildi.

KALP RİTİM BOZUKLUĞU

Raporda Foster’ın ölüm nedeni ise ‘aldığı alkolün kolaylaştırıcı etkisi ve astım hastası olması sebebiyle, kanında bulunan ilaçların yan etkilerine bağlı olarak kalp ritmi bozukluğu’ olarak ifade edildi. Adli Tıp Kurumu raporunda en çarpıcı tespit ise evde Defne Joy Foster ve Kerem Altan’ın dışında iki kişiye ait DNA örnekleri bulunduğu yönünde oldu. Raporda, evdeki bazı eşyalardan alınan materyallerde yapılan inceleme sonucunda, Foster ve Altan’dan başka biri kadın diğeri erkek olduğunun tespit edildiği iki kişiye ait DNA örneklerinin de bulunduğu bildirildi. Raporda “Erken müdahalenin tıbben önemli olduğu bilinmekle birlikte bu vakada erken müdahale edildiği takdirde kişinin kurtulup kurtulamayacağı hususunda kesin bir görüş belirtmenin mümkün olamayacağı” ifadesi de yer aldı.

‘KEREM ALTAN SORGULANSIN’

Defne Joy Foster’ın eşi Yasin Solmaz’ın avukatı Ayşegül Mermer ise evdeki 2 kişinin bulunması ve erken müdahale halinde Foster’ın kurtulup kurtulamayacağına dair kapsamlı rapor alınması talebiyle Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı’na bir dilekçe verdi. Avukat Mermer, “Soruşturmanın başından beri, bilinen gerçeklerin dışında su yüzüne çıkmamış gizlenen bazı olay ve kişilerin olduğunu ileri sürmüştük” dedi. Mermer, bu iki kişinin bulunması için Kerem Altan’ın şüpheli sıfatıyla sorgulanmasını istedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler