Adana'da bomba patladı!

Adana’da bir evin önüne bırakılan el yapımı parça tesirli bomba patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi, 52002 Sokak’taki bir evin önüne bırakılan el yapımı parça tesirli bomba, gece saa

Adana'da bomba patladı!

Adana’da bir evin önüne bırakılan el yapımı parça tesirli bomba patladı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Yeşilevler Mahallesi, 52002 Sokak’taki bir evin önüne bırakılan el yapımı parça tesirli bomba, gece saat 01.00 sularında büyük bir gürültüyle patladı. Patlamanın etkisiyle çevrede bulunan bazı evlerin camları kırılırken, olayda ölen ya da yaralanan olmadı. Patlama esnasında sokakta herhangi kimsenin bulunmaması olası bir facianın da önüne geçti.

Gece geç saatlerde meydana gelen patlama sonrasında korkuya kapılarak kendilerini dışarıya atan vatandaşlar, durumu polise bildirdi.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, bölgede geniş kapsamlı bir çalışma başlattı. Polis, şüpheli gördüğü kişiler üzerinde uygulama yaparken, olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanları ise patlama sonrasında 70 santimetrelik çukur oluşan yerde araştırma yaptı.

Ekipler, bombanın parçalarını toplayarak incelemek üzere merkeze götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler