Acun Ilıcalı'ya ceza

Acun Ilıcalı’nın Show TV’de yer alan, ‘’Yetenek Sizsiniz’’ adlı yarışma programındaki ‘’Şiddet görüntüleri’’ nedeniyle, Show TV’ye RTÜK tarafından oy birliği ile, 329 bin 694 lira para cezası verildi. Gazeteport’un edindiği bilgiye göre, RTÜK’ün son topla

Acun Ilıcalı'ya ceza

Acun Ilıcalı’nın Show TV’de yer alan, ‘’Yetenek Sizsiniz’’ adlı yarışma programındaki ‘’Şiddet görüntüleri’’ nedeniyle, Show TV’ye RTÜK tarafından oy birliği ile, 329 bin 694 lira para cezası verildi.

 Gazeteport’un edindiği bilgiye göre, RTÜK’ün son toplantısında Show TV’de 23 Ocak 2012 gecesi yayınlanan ‘’Yetenek Sizsiniz’’ adlı yarışma ele alındı.

 Programa katılan Orhan Tari adlı yarışmacı, göğsünde tuğla, sırtında kalas kırdı ve yüksek yerden florasan lambalarının üzerine atlayarak yere düştü. RTÜK bu görüntüleri, ‘’İçerdiği şiddet nedeniyle, çocuklar ve gençleri olumsuz yönde etkileyecek nitelikte’’ buldu.yetenek.jpg

RTÜK raporunda, ‘’Bu bölümde jüri üyeleri ve stüdyoda bulunan izleyiciler, gözlerini kapatıp, korkudan (Yapma, yapma) şeklinde ifadeler kullanmıştır.

Florosan lambalı gösteriyi, Acun Ilıcalı, Hülya Avşar ve Sergen Yalçın korkuyla, izleyiciler de çığlık, tezahürat ve ıslık sesleriyle izlemişlerdir. Bu sahne üç kez tekrar edilmiştir. Acun Ilıcalı ve diğer jüri üyeleri bu gösteriyi yıldızlı evet ile yarı finale taşımışlardır’’ denildi.

Öte yandan RTÜK, Acun Ilıcalı’nın ‘’O ses Türkiye’’ yarışmasının 29 Ocak 2012 günü yayınlanan bölümünde, ağabeyi Ömer Cenker Ilıcalı'nın ortağı bulunduğu ‘’Anatomica Kulak Burun Boğaz Hastanesinin reklamını yaptığı’’ gerekçesiyle ve gizli reklam nedeniyle uyarılmasına da karar verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam