Aciller doldu taştı

Kurban Bayramlarının değişmezi 'acemi kasaplar' bu yıl da hastanelere akın ederek tedavi altına alındılar.Samsun'da sabahın ilk saatlerinde birçok vatandaş, kurban kesim yerinde kurbanını kesmek için hazırlık yaptı. Ancak hayvanları kesmek isterken çok sa

Aciller doldu taştı

Kurban Bayramlarının değişmezi 'acemi kasaplar' bu yıl da hastanelere akın ederek tedavi altına alındılar.

Samsun'da sabahın ilk saatlerinde birçok vatandaş, kurban kesim yerinde kurbanını kesmek için hazırlık yaptı. Ancak hayvanları kesmek isterken çok sayıda acemi kasap ellerini ve parmaklarını keserek hastanelerin acil servislerini doldurdu.
 
Hayvan keserken yaralananlar özellikle Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servislerinde tedavi altına alındı.
 
Bayram namazından çıktıktan sonra kurban kesmeye çalıştıklarını söyleyen acemi kasaplar, satırla veya bıçakla el ve bacaklarını yaraladıklarını ancak ciddi sağlık problemlerinin olmadığını söylediler.
 
Öte yandan, acemi kasapların yanı sıra kurbanlıkların boynuz darbelerinden yaralananlar da oldu. Yarası ağır olanlar müşahede altında tutulurken, hafif yaralılar ise ayakta tedavi edilerek taburcu edildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler