Acılı baba Adliyenin camlarını kırdı

 Balıkesir'ın Susurluk ilçesinde yaklaşık 2 ay önce ortadan kaybolan iki oğlundan birinin cesedi bulunan, diğer oğluysa halen kayıp olan baba, sinir krizi geçirerek adliyenin camlarını kırdı.Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 16 Şubat tarihinde babalarına ai

Acılı baba Adliyenin camlarını kırdı

 

Balıkesir'ın Susurluk ilçesinde yaklaşık 2 ay önce ortadan kaybolan iki oğlundan birinin cesedi bulunan, diğer oğluysa halen kayıp olan baba, sinir krizi geçirerek adliyenin camlarını kırdı.

Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 16 Şubat tarihinde babalarına ait otomobille evlerinden ayrılan Emrah Biçen (25) ve kardeşi Cihan Biçen (22) sırra kadem basmıştı. Kardeşlerden Cihan Biçen'in cesedi, bugün Susurluk Çayı'nda ağaç dallarına takılmış olarak bulundu. Kayıp olan Emrah Biçen'in cesedinin de (25) aynı bölgede olma ihtimali üzerine, ekiplerin Susurluk Çayı ve çevresini tarayacağı öğrenildi.

Kayıp oğullarından birinin cesedinin çayda bulunması ile şoka giren baba Muhsin Biçen, Susurluk Adliyesi önünde sinir krizi geçirdi. Oğlunun bulunamamasına tepki göstererek adliyenin camlarını kıran Muhsin Biçen'in savcılık tarafından ifadesi alındı.

22 yaşındaki Cihan Biçen'in cenazesinin ise Susurluk'a getirildiği ve ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam