Açıköğretim sınavında türban

Merkezi sistemle gerçekleştirilen Açık İlköğretim Okulu ve Açık Öğretim Lisesi sınavları bugün Bursa'da da saat 10.00- 14.00 saatleri arasında dört oturum şeklinde gerçekleşti. Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu ve Kestel ilçesine bağlı 47 okulda, Gemlik

Açıköğretim sınavında türban

Merkezi sistemle gerçekleştirilen Açık İlköğretim Okulu ve Açık Öğretim Lisesi sınavları bugün Bursa'da da saat 10.00- 14.00 saatleri arasında dört oturum şeklinde gerçekleşti. Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gürsu ve Kestel ilçesine bağlı 47 okulda, Gemlik, İnegöl, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa, Orhangazi ve Yenişehir ilçelerinde ise 18 okulda yapıldı. Osmangazi İlçesi'ndeki Bursa Kız Lisesi'nde gerçekleşen sınava 240 öğrenci katıldı. Okula gelen türbanlı öğrencilerin türbanlarını çıkartmadan sınıflarına gidip, yerlerine oturarak verilen soruları yanıtlaması dikkat çekti.

Sınavda görevli olan bazı öğretmenler, türbanlı öğrencilerin sınava alınıp alınmaması ile ilgili cep telefonuyla görüştükleri Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki bazı yetkililerin öğrencilere müdahale edilmemesini istediğini öne sürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam