Ablasının kızına 7 yıl tecavüz etti

Samsun'da, ablasının kızı 15 yaşındaki T.O.'ya 7 yıl boyunca tecavüz etmekle suçlanan 28 yaşındaki Selçuk A., şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı. 7 YIL BOYUNCA TACİZ VE TECAVÜZİddiaya göre Selçuk A. 2004 yılında askerden döndükten sonra mer

Ablasının kızına 7 yıl tecavüz etti

Samsun'da, ablasının kızı 15 yaşındaki T.O.'ya 7 yıl boyunca tecavüz etmekle suçlanan 28 yaşındaki Selçuk A., şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alındı.

 

7 YIL BOYUNCA TACİZ VE TECAVÜZ

İddiaya göre Selçuk A. 2004 yılında askerden döndükten sonra merkez İlkadım İlçesi Unkapanı Mahallesi'nde oturan ablasının o tarihte 8 yaşında olan kızı T.O.'yu elle taciz etti. Ardından evde kimsenin olmadığı bir gün zorla cinsel ilişkiye girdi. 7 yıl boyunca çeşitli tarihlerde öz dayısının elle tacizine ve tecavüzüne uğrayan T.O., başından geçenleri ailesine anlattı.

 

Aile bunun üzerine Cumhuriyet savcılığına suç duyurusunda bulundu. T.O. ifadesinde, "Dayım bana 8 yaşındayken eliyle taciz etmeye başladı. Bir gün evde kimse yokken zorla ırzıma geçti. Ertesi gün yine zorla ırzıma geçti. Bu durum 7 yıl boyunca çeşitli tarihlerde meydana geldi. Artık dayanamadığım için olayı aileme anlattım. Şikayetçiyim" dedi.

 

Şikayetin ardından Selçuk A. polis tarafından gözaltına alındı. Polisteki ifadesinde suçlamaları kabul etmeyen şüpheli Selçuk A. hakkında başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam