ABD'li Trabzon'da şifa buldu

7 yıldır Trabzon'da sadece akut kalp krizi teşhislerinde acil anjiografi ve acil stant takan Özel Karadeniz Hastanesi Kardiyoloji Bölümünün Klinik Şefi Uzm. Dr. Ufuk Ali Türk ve ekibi Amerikalı James Richard Kruerger'in de tüm tetkiklerini yaptıktan sonra

ABD'li Trabzon'da şifa buldu

7 yıldır Trabzon'da sadece akut kalp krizi teşhislerinde acil anjiografi ve acil stant takan Özel Karadeniz Hastanesi Kardiyoloji Bölümünün Klinik Şefi Uzm. Dr. Ufuk Ali Türk ve ekibi Amerikalı James Richard Kruerger'in de tüm tetkiklerini yaptıktan sonra kalbine stant taktı.

Amerikalı James Richard Kruerger şiddetli göğüs ağrısı ile hastanelerine başvurduğunu belirten Uz. Dr. Ufuk Ali Türk, " Kruerger'in EKG'sinde ve yapılan diğer tahlillerin de kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Kendisinin de onayını alarak acil anjio yapılmasını uygun gördük. Daha sonra kalbin önemli damarına balon stant işlemini gerçekleştirdik. Hastamızın şuan ki durumu gayet iyi. Amerika'dan eşinin gelmesini bekliyoruz.

Eşi geldikten sonra da kendisini taburcu edeceğiz "dedi. Amerikalı Kruerger, Türk doktorlarına olan güvenin tam olduğunu ifade ederek," İlk kez kalp krizi geçirdim. Beni hayata döndüren Özel Karadeniz Hastanesi'nin kardiyoloji servisi doktorlarına ve tüm sağlık personeline teşekkür ediyorum

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam