8 aylık hamile kadını vurdu!

Edinilen bilgiye göre olay, Küçükmustafapaşa Yavuz Selim Mahallesi Pelin Sokak numara 13'te gerçekleşti. Başka bir kadınla resmen evli olduğu halde Neriman İbiş'le de birlikte olan ve bu birliktelikten çocukları olduğu ileri sürülen Mahmut Y., çocuğunu al

8 aylık hamile kadını vurdu!

Edinilen bilgiye göre olay, Küçükmustafapaşa Yavuz Selim Mahallesi Pelin Sokak numara 13'te gerçekleşti. Başka bir kadınla resmen evli olduğu halde Neriman İbiş'le de birlikte olan ve bu birliktelikten çocukları olduğu ileri sürülen Mahmut Y., çocuğunu aldırmak istememesi üzerine İbiş ile tartışmaya başladı.

Aynı zamanda Mahmut Y.'nin kiracısı da olan Neriman İbiş'in tartışması sokağa kadar taştı. Korsan taksicilik yaptığı öğrenilen Mahmut Y. belindeki silahla İbiş'e ateş etti. 3 el ateş eden Mahmut Y.'nin kurşunlarından biri, 8 aylık hamile İbiş'in karnına isabet etti. Ağır yaralanan İbiş, ambulansla önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, daha sonra Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İbiş'in hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

 

Olayın ardından yaklaşık 100 metre yürüyen Mahmut Y., Karasarıklı Sokak'taki ağabeyinin kahvehanesine gelerek kendisini odaya kilitledi. Burada silahı başına dayayan Mahmut Y. başına bir el ateş etti. Ağır yaralanan Mahmut Y. çevredekiler tarafından Fatih'teki Medikal Park Hastanesi'ne kaldırıldı. Mahmut Y. burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

Komşuları, Mahmut Y. ile Neriman İbiş'in 6 yıldır imam nikahlı olarak yaşadıklarını ifade etti. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler