75'lik dede fuhuşta yakalandı

Ahlak polisi; organize olarak fuhuş yaptırdıkları belirlenen bir şebekeye yönelik soruşturma başlattı. 4 aylık planlı takibin ardından bar ve kafelerde paraya ihtiyacı olan genç kızları kandırıp, fuhuş batağına sürükledikleri iddia edilen çete üyeleri tak

75'lik dede fuhuşta yakalandı

Ahlak polisi; organize olarak fuhuş yaptırdıkları belirlenen bir şebekeye yönelik soruşturma başlattı. 4 aylık planlı takibin ardından bar ve kafelerde paraya ihtiyacı olan genç kızları kandırıp, fuhuş batağına sürükledikleri iddia edilen çete üyeleri takibe alındı.

Aralarında kardeşi, ablası ve sevgilisi de erkeklere pazarladığı iddia edilen şüphelinin de bulunduğu toplam 16 kişi 7 ayrı eve yapılan şok baskınlarla yakalandı. Çete üyelerinin kandırdığı kızların bazılarına zorla, bazılarına ise günlük 200 lira yevmiye vererek fuhuş yaptırdıkları ortaya çıktı. Ayrıca 75 yaşındaki bir kişinin kadınlarla 1 saatlik ilişki için bin 500 lira para ödediği belirlendi.

Yine bu suçtan sabıkalı olan M.A. liderliğindeki 7'si bayan 16 kişi, "organize olarak fuhuş yapmak, fuhuş için yer temini sağlamak" suçlarından adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam