700 güvenlik görevlisi alınacak

emekli Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, “İşe alınacak güvenlik personeli hızlandırılmış eğitime tabi tutularak, kış oyunlarına hazır hale getirilecek” dedi.Polis ve jandarmaya takviye olarak kış oyunlarında görev alacak özel güvenlik ekibini Erzurum’da o

700 güvenlik görevlisi alınacak

emekli Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, “İşe alınacak güvenlik personeli hızlandırılmış eğitime tabi tutularak, kış oyunlarına hazır hale getirilecek” dedi.

Polis ve jandarmaya takviye olarak kış oyunlarında görev alacak özel güvenlik ekibini Erzurum’da oluşturmaya çalıştıklarını söyleyen ATK Özel Güvenlik Genel Koordinatörü emekli Emniyet Müdürü Zekeriye Kahraman, bir taraftan eleman alımı yaptıklarını, bir taraftan da oyunların yapılacağı tesisleri gezdiklerini söyledi.

54 ülkeden 3 bini sporcu, yaklaşık 8 bin kişinin katılacağı Kış Oyunları'nda 24 saat özel güvenlik hizmeti vereceklerini belirten Kahraman, şunları kaydetti: “2011 Kış Oyunları'nın özel güvenlik önlemi firmamız tarafından verilecek. İşe alınacak olan personelin mutlaka özel güvenlik sertifikası bulunması gerek. Güvenlik amirlerimizle birlikte tesisleri gezerek güvenlikle ilgili kendi belirlediğimiz hususları tespit ediyoruz. Yoğun bir çalışma içerisindeyiz. Kış oyunlarının yapılacağı tüm tesislerde 24 saat aralıksız özel güvenlik hizmeti vereceğiz. Bize verilen görevleri en iyi şekilde yerine getireceğiz. Ankara’dan gelecek olan eğitimcilerimiz işe alınan personele, özel güvenlik, davranış biçimi, insan ilişkileri ve disiplin konusunda hızlandırılmış bir eğitim verecek.”

Kış Oyunları'nda özel güvenlik görevlisi olarak işe alınacak 700 kişi, 45 gün çalıştırılacak ve bunun karşılığında 1700 lira alacak. Kısa bir dönem de olsa su işte çalışmak isteyen gençler şirkete müracaat etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam