70 yaşında yaptığına bakın yazık...!

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 70 yaşındaki kadının üzerinden 500 adet uyuşturucu extacy hap çıktı. Birçok suçtan sabıkası olduğu belirlenen Ahizer Karasöğüt, "Evladım ben onları kanser ilacı

70 yaşında yaptığına bakın yazık...!

Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 70 yaşındaki kadının üzerinden 500 adet uyuşturucu extacy hap çıktı. Birçok suçtan sabıkası olduğu belirlenen Ahizer Karasöğüt, "Evladım ben onları kanser ilacı biliyordum"demesi polisleri güldürdü...

Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro Amirliği ekipleri, bir kadının İstanbul'dan uyuşturucu hap getireceği yönündeki bilgi üzerine harekete geçti.
 
Bursa Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Ahizer Karasöğüt'ün otobüsten indiğini gören polisler, 70 yaşındaki sabıkalı kadını gözaltına aldı. ‘Hırsızlık yapmak' başta olmak üzere çok sayıda sabıkası olduğu öğrenilen Karasöğüt'ün üzerinden 500 adet uyuşturucu extacy hap çıktı. 
 
 
"BEN NE BİLEYİM UYUŞTURUCUYMUŞ" 
 
Polislere, "Onların uyuşturucu olduğunu bilmiyordum. Bir kanser hastası varmış, ona götürecektim. Taşıdığım hapların kanser ilacı olduğunu biliyordum. Ben çete lideri miyim? Sadece bir hastaya emanet kanser ilacı götürüyordum" diyen kadın Emniyet Müdürlüğü'nde de aynı savunmayı yaptı. 
 
Adliyeye sevkedilen yaşlı kadın, gazetecilere de sözlü saldırıda bulundu. Ahizer Karasöğüt, "Kanser ilacı biliyordum, ne bileyim uyuşturucuymuş" dedi. Nöbetçi mahkemeye sevkedilen yaşlı kadın tutuklanarak cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler