70 m'den nehire uçtular: 2 ölü

Adana'nın Feke ilçesinde Göksu Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Saimbeyli'den Feke'ye giden ve sürücüsün kimliği henüz belirlenemeyen 01 RY 550 plakalı otomobil, ilçeye 2 kilometre kala 70 metrelik uçur

70 m'den nehire uçtular: 2 ölü

Adana'nın Feke ilçesinde Göksu Nehri'ne yuvarlanan otomobildeki 2 kişi öldü, bir kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Saimbeyli'den Feke'ye giden ve sürücüsün kimliği henüz belirlenemeyen 01 RY 550 plakalı otomobil, ilçeye 2 kilometre kala 70 metrelik uçurumdan Göksu Nehri'ne yuvarlandı.

Kazada otomobilde bulunan Yusuf Dal (24) ile Melek Sema Acar hayatını kaybederken, Ayhan Demir (24) yaralandı. Sabaha karşı meydana gelen kazayı, ekiplere yaralı Ayhan Demir bildirdi.

Cesetler, güvenlik güçleri ve vatandaşların yardımıyla uçurumdan güçlükle çıkarıldıktan sonra Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Yaralı Ayhan Demir ise 112 Acil ambulansıyla Kozan Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam