7 yaşında çocuğa köpek saldırdı!

 Edinilen bilgiye göre Kemalpaşa İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi İ.D. (7), Kemalpaşa Mahallesi Karanfil Sokak'ta yıkık bir evde başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Başından ve kulağından ciddi şekilde yaralanan İ.D., yoldan geçen bir vatandaş tara

7 yaşında çocuğa köpek saldırdı!

 

Edinilen bilgiye göre Kemalpaşa İlköğretim Okulu 1. sınıf öğrencisi İ.D. (7), Kemalpaşa Mahallesi Karanfil Sokak'ta yıkık bir evde başıboş bir köpeğin saldırısına uğradı. Başından ve kulağından ciddi şekilde yaralanan İ.D., yoldan geçen bir vatandaş tarafından Suşehri Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne sevk edilen İ.D.’nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Olayın meydana geldiği yerde Suşehri Belediyesi veteriner hekimi ve Zabıta Müdürlüğü ekipleri araştırma başlatırken, olay yerinde S.Y.’ye ait bir köpek tedbir amaçlı karantina altına alındı. Zabıta ekipleri ve veteriner hekim, çocuğa saldırdığı iddia edilen başıboş sokak köpeğini aramaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam