7 kişinin tecavüz ettiği kız hamile

Yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen kızın sürekli yurttan kaçtığı ve tecavüze de yurttan kaçtığı zamanda uğradığı ileri sürüldü. Genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.KÜÇÜK YAŞTA EVLATLIK ALINMIŞTIAydın'ın Çin

7 kişinin tecavüz ettiği kız hamile

Yetiştirme yurdunda kaldığı öğrenilen kızın sürekli yurttan kaçtığı ve tecavüze de yurttan kaçtığı zamanda uğradığı ileri sürüldü. Genç kıza tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 5 kişiden 2'si tutuklandı.

KÜÇÜK YAŞTA EVLATLIK ALINMIŞTI

Aydın'ın Çine İlçesi'ne bağlı Çaltı Köyü'nde oturan Mehdi ve Müşerref Ü. çifti küçük yaşta evlatlık aldıkları S.Ü.'yü psikolojik sorunlardan dolayı Nazilli İlçesi'ne bağlı İsabeyli Beldesi'ndeki Aydın Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Çocuk Esirgeme Kurumu Yurdu'na verdi. Ancak genç kızın sürekli yurttan kaçarak Çine'deki arkadaşlarının yanına geldiği ve arkadaşları ile birlikte olduğu öğrenildi.

GÖZALTINA ALINDILAR

Genç kız geçtiğimiz gün rahatsızlanarak Aydın Devlet Hastanesi'ne gitti. Muayenede kızın hamile olduğunu belirleyen doktor, olayı savcılığa bildirdi. Genç kızın polise tecavüze uğradığını söylemesi üzerine polis olayla ilgilisi olduğunu tespit ettiği yaşları 18 ila 25 arasında değişen 7 kişiden 5'ini gözaltına aldı. Gözaltına alınanlardan F.A. ve S.E. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, S.Ö. ve Ş.D. serbest bırakıldı. S.B.'nin sorgusunun devam ettiği belirtilirken. zanlılardan M.A.'nın başka bir suçtan cezaevinde olduğu, Ö.U.'nun ise askerde olduğu bildirildi.

KORUMA ALTINA ALINDI

Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, olayın son derece üzüntü verici olduğunu, küçük yaştaki kızın koruma altına alındığını, soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü kaydetti.

ÇOK SAYIDA KİŞİYLE BİRLİKTE OLDUĞU İDDİASI

İlçede genç kızla birçok kişinin ilişkiye girdiği, olayı araştıran polisin elinde yaklaşık 80 kişilik bir liste olduğu ve gözaltıların artabileceği ileri sürüldü.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler