66 kişi serbest bırakıldı

Kurum yetkililerinden alınan bilgiye göre Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları Kanunu'nda değişiklik yapan yasanın uygulamaya girmesinin ardından hükümlülerin yaptığı başvuruların değerlendirilmeye başlandığı belirtildi.Yapılan i

66 kişi serbest bırakıldı



Kurum yetkililerinden alınan bilgiye göre Denetimli Serbestlik ve Yardım Merkezleri ile Koruma Kurulları Kanunu'nda değişiklik yapan yasanın uygulamaya girmesinin ardından hükümlülerin yaptığı başvuruların değerlendirilmeye başlandığı belirtildi.

Yapılan inceleme sonrası denetimli serbestlik uygulamasından yararlanma hakkı olduğu tespit edilen 66 kişinin tahliye edildiği, bugün bu sayının 90'a ulaşmasının beklendiği belirtildi.

İzmir'de Buca ve Foça Açık Ceza İnfaz Kurumları'nda da işlemlerin devam ettiği, tahliye sayısının cuma günü netleşebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam