61'lik adama ölmeden sala verildi

Ordu'nun Kumru ilçesinde sağ olan bir şahsın öldüğüne dair verilen sala kem kendisini hem de vatandaşları şaşırttı. Kumru ilçesi Ortaca Mahallesi'nde yaşayan Hakkı Cep'in ölmeden salası verildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan kimliği henüz belirlenem

61'lik adama ölmeden sala verildi

Ordu'nun Kumru ilçesinde sağ olan bir şahsın öldüğüne dair verilen sala kem kendisini hem de vatandaşları şaşırttı.

Kumru ilçesi Ortaca Mahallesi'nde yaşayan Hakkı Cep'in ölmeden salası verildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan kimliği henüz belirlenemeyen kişi Kumru Merkez Camii Müezzini Muharrem Alkasan'ı arayarak, Ortaca Mahallesi'nden Hakkı Cep'in (61) öldüğünü ve salasının verilmesini istedi. Bunun ardından Hakkı Cep'in salası verilerek öğlen namazına müteakip Ortaca Mahallesi'nde namazının kılınacağı ilan edildi. Salası verildiğinde ilçe merkezinde olan Hakkı Cep, şaşkınlıktan ne yapacağını şaşırdı.

Vatandaşlar tarafından da duyulan sala ile çevresinde bulunan tanıdıkları da şaşkınlıklarını gizleyemediler. İlk önce salayı veren müezzini bulan Hakkı Cep, daha sonra birlikte cumhuriyet savcılığına giderek bu olayla ilgili olarak ifade verdiler.

Sık sık telefonu çalan Hakkı Cep, tanıdıklarına ölmediğini söyleyerek yaşadığını ispat etmeye çalıştı. Olayın gerçek olmadığı anlaşılması üzerine salası verilen Hakkı Cep'in ölmediği dair tekrar Kumru Merkez Camii hoparlöründen bilgilendirilme yapıldı.

Ölmeden salası verilen Hakkı Cep, "Kumru merkezindeydim, birden salam verilince çok şaşırdım. Çevremdekiler de şaşkın şaşkın bana bakmaya başladı. Birisinin bana şaka yaptığını anladım ve müezzine giderek bilgi aldım ve birlikte savcılığa şikayette bulunduk" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam