61 proje hayata geçiriliyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 Proje'sinde yer alan ve uzun süredir uygulamada olan "Bakıma muhtaç yaşlı ve hastalara evde bakım hizmeti" kapsamında bugüne kadar Trabzon Belediyesi 250 kişiye evde bakım hizmeti götürdü.Trabzo

61 proje hayata geçiriliyor

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun 61 Proje'sinde yer alan ve uzun süredir uygulamada olan "Bakıma muhtaç yaşlı ve hastalara evde bakım hizmeti" kapsamında bugüne kadar Trabzon Belediyesi 250 kişiye evde bakım hizmeti götürdü.

Trabzon Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, son olarak Erdoğdu Mahallesi'nde tespit edilen Remziye Yavuz isimli bakıma muhtaç, yatalak bir yaşlı kadının evine gitti. İl Sağlık Müdürlüğü'nden gelen doktorların yaşlı kadının muayene edip ayrılmasının ardından Trabzon Belediyesi ekipleri evin eksiklerini belirledi. Kuru gıda yardımı ve eksik mobilyaların teminin ardından yaşlı kadının evi belediye ekiplerince temizlendi ve yemekleri pişirildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon halkına verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydederek "Trabzon Belediyesi 1 yılı aşkın bir süredir bakıma muhtaç kişilerin evde bakım hizmetini sürdürüyor. Sağlık Bakanlığı ve Trabzon Valiliği’nin evde sağlık hizmetini başlatmasından sonra bu projeleri bir arada yürütüyoruz. Bakıma muhtaç yaşlı ve hastalarımızın bizzat ayağına giderek, imkanlarımız ölçülerinde tüm ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Ekiplerimiz Trabzon'un dört bir köşesine ulaşıyor. Sosyal belediyeciliğin gereği olan bu çalışmalarımız artarak devam edecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam