6 kişi bahçede ölü bulundu!

Fransa'nın Nantes şehrinde ay başında ortadan kaybolan 6 kişilik aileden anne ve çocukların cesedi, evlerinin bahçesinde bulundu. İşletme sahibi olduğu öğrenilen baba, Xavier Dupont de Ligonnes'un (50) izini kaybettirmeden önce, çevresindekilere aslında g

6 kişi bahçede ölü bulundu!

Fransa'nın Nantes şehrinde ay başında ortadan kaybolan 6 kişilik aileden anne ve çocukların cesedi, evlerinin bahçesinde bulundu.

 

İşletme sahibi olduğu öğrenilen baba, Xavier Dupont de Ligonnes'un (50) izini kaybettirmeden önce, çevresindekilere aslında gizli ajanlık yaptığını ve önemli bir göreve gittiğini söylediğinin ortaya çıktı. Katolik okulunda öğrenci aile birliğinde görev alan 4 çocuk annesi Agnes (49) ve çocukların cesedi, kayıp soruşturması açan polisin 2 katlı evde yaptığı incelemeler sırasında bahçe avlusunda bir insan bacağına rastlamasıyla bulundu. Bulunan kemik üzerine bahçeyi didik didik kazan polis, önce anne Agnes ve Thomas (21) ve Arthur'un (18)cesetlerine ulaştı.

 

SİLAHLA ÖLDÜRÜLDÜLER

 

Ailenin labrador cinsi iki köpeğin yardımıyla kazıyı sürdüren polis, son olarak Anne (16) ve Benoit'nın (14) da cansız bedenlerini bularak çıkardı.

 

Anne ve çocuklarının silahla işlenmiş bir cinayete kurban gittikten sonra gömüldüğü tespit edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam