5 Ton mazot çaldılar!

Bursa'da bir inşaat firmasının yakıt tankında bulunan 5 ton mazot, 400 metrelik hortum kullanılarak çalındı. Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi Ahıska Caddesi'nde bulunan Mehmet K'ya ait inşaat firmasının çalışanları, sabah saatlerinde geldiklerinde araçlar

5 Ton mazot çaldılar!
Bursa'da bir inşaat firmasının yakıt tankında bulunan 5 ton mazot, 400 metrelik hortum kullanılarak çalındı.

Nilüfer ilçesi Demirci Mahallesi Ahıska Caddesi'nde bulunan Mehmet K'ya ait inşaat firmasının çalışanları, sabah saatlerinde geldiklerinde araçlara yakıt doldurmak istedi.

Tankta yeni yakıt alınmasına karşın mazot olmadığını fark eden ve çalındığını düşünen çalışanlar, durumu güvenlik güçlerine bildirdi.

Yapılan incelemede firmanın duvar ve tel örgüler içinde bulunan bahçesindeki yakıt tankının demir çubukla delindiği ve bir hortum takıldığı belirlendi.

Yaklaşık 400 metrelik hortumun bir ucunu, duvar ve tel örgülerin üzerinden atlatarak yakınlardaki tarlaya kadar uzatan hırsızların, mazotu buraya getirdikleri tankı bulunan bir kamyonete aktardığı tespit edildi.

Mazot hırsızlığıyla ilgili soruşturma başlatan güvenlik güçleri, kamyonetin tarlada bıraktığı izlerden yola çıkarak hırsızları yakalamaya çalışıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam