5 kardeşini ve annesini terk eden babasını...!

 Bitlis’te 5 kardeşi ve annesini 15 yıl önce terk ederek İstanbul’a yerleşen babasının izini bulan genç, birlikte çay içip sohbet etti. Bir süre sonra birlikte çay ocağından kalkan genç, önünden yürüyen babasına arkadan yaklaşarak belinden çıkardığı bıçağ

5 kardeşini ve annesini terk eden babasını...!

 

Bitlis’te 5 kardeşi ve annesini 15 yıl önce terk ederek İstanbul’a yerleşen babasının izini bulan genç, birlikte çay içip sohbet etti. Bir süre sonra birlikte çay ocağından kalkan genç, önünden yürüyen babasına arkadan yaklaşarak belinden çıkardığı bıçağı ensesine sapladı.
 
Peşpeşe babasına 6 bıçak darbesi indiren genç, son darbeyi vurduğu bıçağı babasının ensesinden güçlükle çıkardı. Kanlar içinde yere yığılan babasının kafasına tekme de atan genç, bir şey olmamış gibi olay yerinden uzaklaşırken polisler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
 
İskenderpaşa Mahallesi İmam Murat Sokağı üzerinde saat 21.00 sıralarında işlenen ve insanın kanını donduran cinayet edinilen bilgiye göre şöyle gelişti. Bitlis’te yaşayan 47 yaşındaki M. Salih Akkoyun 15 yıl önce karısı ve 6 çocuğunu terk ederek ‘taşı topağı altın’ diyerek İstanbul’a geldi. Ayakkabı boyayarak geçimini sağlayan adam, bu süre içersinde ne karısını ne de çocuklarını arayıp sordu.
 
20 yaşındaki Ahmet Uvgun (annesinin soyadını taşıyor) 5 yaşındayken kendisini, annesini ve 5 kardeşini terk eden babasının izini bulmak için senelerce bir hafiye gibi iz sürdü. Sonunda babasının izini bulan Ahmet Uvgun, kısa süre önce İstanbul’a geldi.
 
Fatih’te babasını aramaya başlayan genç, akşam saatlerinde babasıyla karşılaşınca kendini tanıtıp konuşmak istediğini söyledi. Senelerdir, görmediği evladıyla konuşacağı için mutlu olan M. Salih Akkoyun, bir çay ocağına oturup oğluna evi terk ediş sebebini detaylarıyla anlattı.
 
Bir süre daha sohbet eden baba-oğul, çay ocağından çıkarak yürümeye başladı. Bir ara babasının önüne geçmesine imkan veren Ahmet Uvgun belinden çıkardığı bıçağı vatandaşların şaşkın bakışları arasında babasının ensesine sapladı. Babasına 6 bıçak darbesi indiren Ahmet Uvgun, son kez sapladığı bıçağı geri çekemedi.
 
Bıçağı yukarı aşağı hareket ettirerek saplandığı yerden kurtaran Ahmet Uvgun, kanlar içersinde sokağa yığılan babası M. Salih Akkoyun’un kafasına bir tekme atarak bir şey olmamış gibi olay yerinden yürüyerek uzaklaşmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yolda yürüyen Ahmet Uvgun’u suç aleti bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği’ne götürülen Ahmet Uvgun olayın şokuyla titreyip, konuşamadığı için ifadesi alınamadı.
 
Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesinin ardından M. Salih Akkoyun’un cansız bedeni Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgunu kaldırıldı. Genç yaşında baba katili olan Ahmet Uvgun adliyeye çıkartılacak.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam