5 günlük bebek dişçi koltuğunda!

27 yaşındaki Cengiz ve 20 yaşındaki Zehra Küçük çiftinin geçtiğimiz hafta doğan erkek bebeğin dişi çıkınca 5 gün sonra dişçi koltuğuna oturdu.Tıpta milyonda bir görülen “Erken diş” çıkaran Furkan bebek, meme emerken annesini yaraladığından dolayı doktora

5 günlük bebek dişçi koltuğunda!

27 yaşındaki Cengiz ve 20 yaşındaki Zehra Küçük çiftinin geçtiğimiz hafta doğan erkek bebeğin dişi çıkınca 5 gün sonra dişçi koltuğuna oturdu.

Tıpta milyonda bir görülen “Erken diş” çıkaran Furkan bebek, meme emerken annesini yaraladığından dolayı doktora götürüldü. Burada 2 dişinin çıktığı fark edilen Furkan bebek diş doktoruna sevk edildi.

Şanlıurfa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesine götürülen Furkan bebeğin 2 cerrahi müdahale ile çekildi. Hayatında ilk kez yeni doğan bir bebeğin dişlerini çektiğini ifade eden Diş Doktoru Yusuf Küçük “Tıpta ender rastlanan bir olay. Meme emerken annesini yaraladığından dolayı rahatsızlık vermiş. Tıpta milyonda bir görülen ama önemsiz bir vaka. Burada cerrahi müdahale ile dişlerini çıkarttık.” diye konuştu.

Öğretmen olan baba Cengiz Küçük ise “İlk doğduğunda ağzında bir şişkinlik vardı. Biz önemsemedik o kadar. Ertesi günlerde annesini ısırmaya başladı. Isırdıktan sonra yaralar oluştu. Önce çocuk doktoruna götürdük. Doktor bizi diş doktoruna sevk etti. Buraya geldik ve bir müdahale ile 2 dişi çekildi.” dedi.

Bebeğin dişinin çıktığını görünce internetten araştırma yaptıklarını aktaran Anneannesi Hatice Gerekli “Önce çok korktuk. Daha sonra doktorlar yüreğimize su serpti.” şeklinde konuştu.
Hastanede yaklaşık yarım saatlik bir operasyonla 2 dişi çekilen bebek pansumanı yapıldıktan sonra evine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler