43 yıllık husumeti bitti!

Urfa'nın Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve Büyüktatlı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kara'nın girişimleriyle aralarında 43 yıllık husumet bulunan Topal ve Karakoyun aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar öncesi iki aile fertleri

43 yıllık husumeti bitti!

Urfa'nın Afşin Belediye Başkanı Fazlı Aydoğan ve Büyüktatlı Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği Başkanı Ali Kara'nın girişimleriyle aralarında 43 yıllık husumet bulunan Topal ve Karakoyun aileleri iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar öncesi iki aile fertleri birbiriyle kucaklaşarak barıştı.

Yemeğin ardından konuşan Aydoğan, Ramazan ayında iki ailenin küskünlüğe son vermesinin çok önemli olduğuna işaret etti. Yöneticilerin insanların arasında muhabbeti artırıcı projelerin içerisinde olması gerektiğini belirten Aydoğan, husumete son verdikleri için her iki aile fertlerine teşekkür etti.

1969 yılında Topal ve Karakoyun aileleri arasında yaşanan kavgada bir kişi hayatını kaybetmiş, o tarihten sonra her iki aile arasında anlaşmazlık başlamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam