4 kişilik aileyi elektrik çarptı

Olay sabah saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi Uluğbey sokakta meydana geldi. 55 yaşındaki Anzılha İlişmek balkonu yıkarken, elektrik direğine bağlı kabloya değince akıma kapıldı. Olayı gören oğlu 30 yaşındaki Deniz İlişmek annesini kurtarmak için tutup çek

4 kişilik aileyi elektrik çarptı

Olay sabah saatlerinde Yavuz Selim Mahallesi Uluğbey sokakta meydana geldi. 55 yaşındaki Anzılha İlişmek balkonu yıkarken, elektrik direğine bağlı kabloya değince akıma kapıldı. Olayı gören oğlu 30 yaşındaki Deniz İlişmek annesini kurtarmak için tutup çekmek istedi. Annesine dokunan Deniz'de akıma kapılınca Deniz'in eşi 25 yaşındaki Zeynep ve kucağındaki çocukları 4 yaşındaki Halil ile birlikte kaynanası ve eşini kurtarmak için elini tuttu.

Akıma kapılan 4 kişi ağır yaralanırken, yakındaki trafo büyük gürültü ile patladı. Patlama sesine uyanan komşuları ailenin bu durumunu görünce önce trafodan sokağın elektriğini kesti. Daha sonra 155 ve 112'ye bilgi veren komşuları ambulansın olay yerine gelmemesine isyan etti.

Yaklaşık yarım saat beklediklerini ifade eden bir mahalleli, DEDAŞ'a defalarca dilekçe verdiklerini ve bu trafonun kaldırılmasını istediklerini ifade ederek "Biz defalarca yazdık. DEDAŞ müdürüne soruyorum. Burası kendi evi olsa Bu kabloları direkleri buraya çekebilir mi? 4-5 gün de bir trafo patlıyor. Çoluk çocuğumuzun ödü kopuyor. Bizde insanız bizimde çoluk çocuğumuz var. 4 tane insan yazık günah. Ambulans çağırıyoruz. Ambulans adresi bulamıyor. Kapıyı kırıp komşular çıkarttı." diye konuştu.

Yaralıların durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Deniz İlişmek, eşi Zeynep ve çocukları Halil'in Adana'da yaşadığı 2 gün önce annesi Anzılha'yı ziyaret için Şanlıurfa'ya geldiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler