4 işçi metan gazından zehirlenmiş

 Erzurum BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne ait 'Atık su projesi'nin yapımı sırasında biri ölen 4 işçinin metan gazından zehirlendiği ortaya çıktı. Çaykara Caddesinde, Çaykara iş merkezinin hemen bitişiğinde atık su nakliye borusuna kaynak yapmak için giren 4 işçi,

4 işçi metan gazından zehirlenmiş

 

Erzurum BÜYÜKŞEHİR Belediyesi'ne ait 'Atık su projesi'nin yapımı sırasında biri ölen 4 işçinin metan gazından zehirlendiği ortaya çıktı.
 
Çaykara Caddesinde, Çaykara iş merkezinin hemen bitişiğinde atık su nakliye borusuna kaynak yapmak için giren 4 işçi, metan gazından zehirlendi. Baygınlık geçiren işçileri kurtarmak için ivedi olarak Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliği, İtfaiye, 112 Acil ve Palen Doğalgaz ekipleri sevk edildi. Ekiplerin çalışması sonucu ilk etapta 2 işçi, daha sonra ise diğer 2 işçi sağ olarak çıkarılarak Atatürk Üniversitesi Tıp Faskültesi Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırıldı. İşçilerden 19 yaşında Kahramanmaraş doğumlu Ömer Keleş hastanede tüm çabalara karşın kurtarılamadı ve öldü. Aytekin Dursun Çakmak (19) helikopter ambulansla Trabzon'a, Emrah Kundakçı (18) ise ambulans uçak ile saat 04.52'de Ankara'ya sevk edildi. İşçilerden Kenan Özdere (33) ve Halil İbrahim Çakmak (31) ile gazdan etkilenen Sivil Savunma Arama Kurtarma Birliğinden Tahsin Efe, Onur Özkan, Kürsad Polat, Zafer Kalçık, Mehmet Kayacık ve Hikmet Bartan hastanede yapılan müdahalenin ardından taburcu edildi.Cumhuriyet Savcısı Mehmet Bakır Özkan bugün olayın meydana geldiği Çaykara Caddesinde incelemelerde bulundu. Olay yeri inceleme ekibi de olay yerinde fotoğraf ve kamera görüntüsü çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam