30 musun olgunsun!

 Araştırmacıların, 1990 yılında bebekliklerinden itibaren incelediği 140 kişinin, sadece yüzde 38'inin, olgunluk yaşları olarak 21'i söylediği belirtildi.  Katılımcıların yüzde 49'u hala bir karar veremezken araştırmayı yürüten Janet Taylor 'insanların ol

30 musun olgunsun!

 

Araştırmacıların, 1990 yılında bebekliklerinden itibaren incelediği 140 kişinin, sadece yüzde 38'inin, olgunluk yaşları olarak 21'i söylediği belirtildi. 

 

Katılımcıların yüzde 49'u hala bir karar veremezken araştırmayı yürüten Janet Taylor 'insanların olgunluk tanımlarının bağımsızlık ve iyi bir iş olduğuna, katılımcıların yüzde 72'sinin ise hala aileleriyle yaşadığına' dikkat çekti. 

 

Araştırmacı Psikolog Hugh Mackay, yeni olgunluk yaşının 30 olduğunu, bunun en önemli sebebini ise yeni jenerasyonun öğrencilik hayatlarının ve kariyer seçimlerinin daha uzun zaman almasına bağladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam