30 bin euroyu tuvalete attı!

 Ekonomisi iflasın eşiğinde olan Yunanistan'da, Selanik Üniversitesi'nin rektörlük tuvaletinin yenilenmesi için 30 bin euro harcanması Yunan basında son 3 gündür manşetten düşmezken, on binlerce Yunanlı olayı Twitter'da protesto ediyor.Milliyet gazetesini

30 bin euroyu tuvalete attı!

 

Ekonomisi iflasın eşiğinde olan Yunanistan'da, Selanik Üniversitesi'nin rektörlük tuvaletinin yenilenmesi için 30 bin euro harcanması Yunan basında son 3 gündür manşetten düşmezken, on binlerce Yunanlı olayı Twitter'da protesto ediyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre Elefteros Tipos gazetesi rektörlük tuvaletinin fotoğraflarını "israf partisi" manşetiyle verdi ve "Bu insanlar başka bir gezegende yaşıyor" yorumunu yaptı, savcılığın soruşturma başlattığını duyurdu. Tepki üzerine dün Yunan Eğitim Bakanı Konstantinos Arvanitopoulos Selanik Üniversitesi Rektörü Yanis Milonopoulos'u makamına çağırarak 2 saat sorguya çekti.

 

ELEKTRİKLERİ KESİLMİŞTİ

 

Elektrik faturalarının 5 milyon euroya ulaşması nedeniyle Yunan Elektrik İdaresi (DEİ) geçen hafta üniversitenin elektriğini kesmişti. Aynı günlerde, üniversitenin ünlü sanatçı Natalia Dragoumi'ye bir iPhone akıllı telefon hediye ettiği ortaya çıkmıştı. Üniversite tatil kampını yenilemek için 1.5 milyon euro harcamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler