3 yaşındaki kızını boğarak öldürdü

"Siz olmasaydınız çalışmak zorunda kalmazdım" dediği 3 yaşındaki kızını çikolata alma bahanesiyle evden çıkarıp poşetle boğarak öldürdüKütahya'da psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öne sürülen 29 yaşındaki M. D., çikolata alma bahan

3 yaşındaki kızını boğarak öldürdü

"Siz olmasaydınız çalışmak zorunda kalmazdım" dediği 3 yaşındaki kızını çikolata alma bahanesiyle evden çıkarıp poşetle boğarak öldürdü

Kütahya'da psikolojik rahatsızlığı olduğu ve bir süre tedavi gördüğü öne sürülen 29 yaşındaki M. D., çikolata alma bahanesiyle evden çıkardığı 3 yaşındaki kızını poşetle boğarak öldürdü. Kızının cesedinin bulunduğu araçla ertesi sabah çalıştığı işyerine giderek "Kızımı öldürdüm, kendim de fare zehiri içtim" diyen M. D., arkadaşları tarafından yakalanıp jandarmaya teslim edildi. Daha önce eşine "Siz olmasaydınız ben çalışmak zorunda kalmazdım" dediği belirtilen zanlı, hastaneye kaldırıldı.

ANNE ŞÜPHELENDİ!

Psikolojik rahatsızlıkları olduğu öne sürülen M. D., salı günü 3 yaşındaki kızı İ.D.'yi parka götürme ve çikolata alma bahanesiyle evden çıkardı. Akşam olmasına rağmen baba kız eve dönmeyince durumdan şüphelenen Anne M. D. (22), polis merkezine giderek psikolojik rahatsızlığı olan kocasının 43 RC ... plakalı araçla kızlarını alıp evden ayrıldığını ve kızının hayatından endişe duyduğunu söyledi. Bunun üzerine Kütahya Emniyet Müdürlüğü ekipleri aracı ve baba kızı aramaya başladı.

KIZINI POŞETLE BOĞARAK ARACININ ARKA KOLTUĞUNA ATTI

Evden ayrıldıktan sonra Eskişehir yolu üzerinde boş bir alanda kızı İ.D.'yi poşetle boğarak öldüren ve kızının cesedini aracın arka koltuğuna koyan M. D., ertesi sabah Sabuncupınar mevkiindeki çalıştığı su dolum tesisine gitti. Burada arkadaşlarına "Ben bugün çalışmayacağım. Kızımı öldürdüm, kendim de fare zehiri içtim" diyerek gitmek istediği söyledi. Arkadaşları ise M. D.'yi yakalayarak jandarmaya haber verdi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, içtiği fare zehirinin etkisiyle baygınlık geçiren M. D.'yi ambulansla hastaneye gönderirken, araçta yaptıkları incelemede ise minik İ.D'nin cansız bedeniyle karşılaştı. Talisiz kız, Kırgıllı köyünde gözyaşları arasında toprağa verilirken; baba M. D.'in Kütahya Evliya Çelebi Hastanesi'nde tedavisinin sürdüğü belirtildi.

"SİZ OLMASANIZ BEN ÇALIŞMAK ZORUNDA KALMAZDIM"

M. D.'in ailesi ile de uzun süredir problemleri olduğu ve sürekli iş değiştirdiği öğrenildi. M. D.'in, eşi M. D.'e "Siz olmasaydınız çalışmak sorunda kalmazdım. Sizin yüzünüzden evde yatmak varken çalışmak zorunda kalıyorum" dediği, kendisine iş bulan babasını da "Neden bana iş buldun" diyerek dövmeye kalktığı öne sürüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler