3 yaşındaki çocuk havuza düşerek boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, çim biçen babasının yanında oynarken sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.Olay, Kandıra'ya bağlı Kefken mevkiinde meydana geldi. Bir sitede bekçilik yapan Erdal Çubuk, bahçedeki çimleri biçer

3 yaşındaki çocuk havuza düşerek boğuldu

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, çim biçen babasının yanında oynarken sitenin havuzuna düşen 3 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti.

Olay, Kandıra'ya bağlı Kefken mevkiinde meydana geldi. Bir sitede bekçilik yapan Erdal Çubuk, bahçedeki çimleri biçerken oğlu Berat Çubuk'u da oynaması için havuzun kenarına bıraktı. Küçük çocuk bir süre sonra dengesini kaybederek havuza düştü.
 
Oğlunun havuza düştüğünü gören baba hemen suya atladı. Oğlunu havuzdan dışarı çıkarak suni teneffüs yapan baba, olay yerine de ambulans çağırdı. Ambulansla Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Berat Çubuk, hayatını kaybetti. Küçük çocuğun cesedi Otopsi yapılması için İzmit'teki Asri Mezarlık morguna getirildi. Küçük çocuğun cenazesi bugün Kandıra Camii'nde kılınacak namazı ardından Kandıra Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 
 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam