3 polisi şehit eden saldırgan

Antalya Valisi, 3 polisin şehit olduğu olayın bir terör saldırısı olmadığını belirterek, "Olay bir asayiş olayı. Şahış ölü olarak ele geçirilmiş durumda. Söz konusu şahış 2009 yılında şizofren raporu almış. Çağrı Danışman isimli, 1980 doğumlu, Burdurlu bi

3 polisi şehit eden saldırgan

Antalya Valisi, 3 polisin şehit olduğu olayın bir terör saldırısı olmadığını belirterek, "Olay bir asayiş olayı. Şahış ölü olarak ele geçirilmiş durumda. Söz konusu şahış 2009 yılında şizofren raporu almış. Çağrı Danışman isimli, 1980 doğumlu, Burdurlu bir vatandaşımız. 3 şehidimiz var, yaralı olan polisimiz yok" dedi.

Antalya’da 3 polisi şehit ettikten sonra çıkan çatışmada vurulan saldırganlardan 32 yaşındaki Çağrı Danışman, götürüldüğü Atatürk Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olayda 07 DE 044 plakalı otomobili kullandığı belirlenen Danışman'ın cenazesi, hastanenin morguna götürüldü. Diğer saldırganı arama çalışmaları sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam