3 öğrenci boğuldu

 Aslanapa ilçesine bağlı Adaköy’de yaz Kur’an kursuna giden 16 öğrenci merkeze bağlı Yaylıbaba köyü civarında pikniğe geldi. Yaklaşık 2,5 metre derinliğinde yağmur suyu ile dolan küçük gölette 5 öğrenci serinlemek için suya girdi. Öğrencilerden Orhan Erso

3 öğrenci boğuldu

 

Aslanapa ilçesine bağlı Adaköy’de yaz Kur’an kursuna giden 16 öğrenci merkeze bağlı Yaylıbaba köyü civarında pikniğe geldi. Yaklaşık 2,5 metre derinliğinde yağmur suyu ile dolan küçük gölette 5 öğrenci serinlemek için suya girdi.

 

Öğrencilerden Orhan Ersoy (14), Salih Cengiz (13) ve Sefa Doğan (14) suyun içinde bir anda kayboldu. Öğrencilerden haber alınamaması üzerine sivil savunma, jandarma ve 112 ekipleri olay yerine çağrıldı. Sivil savunma ekiplerinin 15 dakikalık aramasının ardından 3 öğrencinin cesetleri göletten çıkartıldı.

 

Savcı olay yerinde incelemeler yaptı. Çocukların olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirirken, cesetler Aslanapa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Köy imamı M.A.G. ise gözaltına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler