3 günde 3 kişi öldürdü!

Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde 3 gün önce 1 köylüyü öldürdükten sonra kaçan Ekrem Yıldız, bugün de eşi ve ağabeyini öldürdü. 3 kişiyi öldürüp kayıplara karışan Yıldız’ı yakalaak için jandarma oerasyonlarını sürdürüyor.Kovancılar’ın İsaağa Köyü’nde oturan

3 günde 3 kişi öldürdü!

Elazığ’ın Kovancılar İlçesi’nde 3 gün önce 1 köylüyü öldürdükten sonra kaçan Ekrem Yıldız, bugün de eşi ve ağabeyini öldürdü. 3 kişiyi öldürüp kayıplara karışan Yıldız’ı yakalaak için jandarma oerasyonlarını sürdürüyor.Kovancılar’ın İsaağa Köyü’nde oturan Ekrem Yılmaz, 3 gün önce köyde oturan Ağit Yılmaz’ı köyün kırsalında tüfekle vurup öldürdükten sonra kayıplara karıştı.

Jandarmanın her yerde aradığı Yılmaz, bugün köye gelerek eşi Zekiye Yıldız ile ağabeyi Hakkı Yıldız’ı pompalı tüfekle vururak öldürdü. Yıldız, kayıplara karışırken, cinayetleri neden işlediği henüz belirlenemedi. Jandarma kaçan Yıldız’ı yakalama çalışmalarını sürdürürken, köyde sıkı güvenlik önlemleri aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam