3 erkek öğrenciyle ilişkiye girdi!

İstanbul Bağcılar’da bulunan özel bir hastanede diş hekimliği yapan 5 yıllık evli V.T., Cennet Mahallesi’nde kiraladığı bir evde, yaşları 14- 15 olan erkek lise öğrencileriyle ilişkiye girdiği gerekçesiyle gözaltına alındı. Olay 17 yaşındaki lise öğrencis

3 erkek öğrenciyle ilişkiye girdi!

İstanbul Bağcılar’da bulunan özel bir hastanede diş hekimliği yapan 5 yıllık evli V.T., Cennet Mahallesi’nde kiraladığı bir evde, yaşları 14- 15 olan erkek lise öğrencileriyle ilişkiye girdiği gerekçesiyle gözaltına alındı.

Olay 17 yaşındaki lise öğrencisi M.D.S.’nin polise başvurması üzerine ortaya çıktı. M.D.S., ifadesinde, bir internet sitesi aracılığıyla tanıştığı diş hekimi V.T.’nin kendisini evine davet ettiğini, içki içirdiğini ve cinsel ilişkiye girme teklifinde bulunduğunu anlatarak, “Cinsel ilişkiye girdik. Daha sonra eve başka bir lise öğrencisi erkek daha getirerek onunla da cinsel ilişkiye girdi” dedi. İhbar üzerine harekete geçen Küçükçekmece Asayiş Büro dedektifleri, adresini tespit ettikleri diş doktoru V.T.’yi gözaltına aldı. Polis, V.T.’nin aynı yöntemle 3 erkek lise öğrencisiyle ilişkiye girdiğini belirledi. V.T., Bağcılar Asayiş Büro Amirliği’ne teslim edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam