3 aylık bebek ailesini kurtardı

Adana'da 3 aylık bebeklerinin ağlaması üzerine yanmaktan son anda kurtulan ve evleri kullanılamaz hale gelen Yılmazer ailesi, evlerinin onarılmasını istiyor.Anne Neşe Yılmazer, yaptığı açıklamada, Kozan ilçesine bağlı Güneri köyündeki evlerinde önceki dün

3 aylık bebek ailesini kurtardı

Adana'da 3 aylık bebeklerinin ağlaması üzerine yanmaktan son anda kurtulan ve evleri kullanılamaz hale gelen Yılmazer ailesi, evlerinin onarılmasını istiyor.
Anne Neşe Yılmazer, yaptığı açıklamada, Kozan ilçesine bağlı Güneri köyündeki evlerinde önceki dün sabaha karşı sobadan çıktığı belirlenen yangında kullanılamaz hale geldiğini söyledi.

Yılmazer, 3 yaşındaki çocuğu İhsan ve 3 aylık bebeği Atabey ile soba yaktıkları odada uyuduğunu eşi İlhan'ın ise diğer odada yattığını anlatarak, şunları kaydetti:

''Sabaha karşı 3 aylık bebeğimiz Atabey'in ağlaması üzerine uyandım. Her tarafı alev ve dumanlar kaplamıştı. Atabey'in sol kısmından giyecekleri tutuşmuştu ve yangın baş tarafına yaklaşmıştı. Çocuklarımı dışarı çıkarıp, eşim İlhan'ı uyandırdım. Eşim yangına müdahale etti ancak söndüremeyince o da kendini dışarı attı. Elektrik şalterlerini kapattık. İtfaiye geldi ve yangını söndürdü. Atabey, ağlamasaydı yanmış olacaktık. Atabey'de küçük yanıklar vardı, hastanede tedavi altına alındı. Dumandan etkilendiği için bir süre oksijen verildi. Ardından taburcu edildi.''
Anne Yılmazer, eşinin düzenli bir işinin olmadığını, bugüne kadar oturdukları evin eksiklerini gidermek için çalıştıklarını ifade ederek, şöyle devam etti.

''Evimizin boya, fayans, dolap gibi eksiklerini giderdikten sonra yeni eşya almaya başlamıştık. Buzdolabının, halının daha taksiti bitmemişti. 1 ay kullanamadık. Şimdi hem evimizi onarmak hem de eşyalarımızı almak zorundayız. Kurtulduğumuz için şükür ediyoruz ama hiçbir şeyimiz kalmadığı için üzgünüz. Yetkililerden yardım bekliyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam