29 Ekim'de 'terör saldırısı' alarmı

Bölücü terör örgütüne yönelik yapılan istihbarat çalışmalarında, "Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına gölge düşürmeyi amaçlayan terör örgütü, ses getirecek eylem peşinde" tespiti nedeniyle tüm yurtta yoğun güvenlik önlemleri alınıyor. Son günlerde Doğu ve Gü

29 Ekim'de 'terör saldırısı' alarmı

Bölücü terör örgütüne yönelik yapılan istihbarat çalışmalarında, "Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına gölge düşürmeyi amaçlayan terör örgütü, ses getirecek eylem peşinde" tespiti nedeniyle tüm yurtta yoğun güvenlik önlemleri alınıyor.

Son günlerde Doğu ve Güneydoğu illerinde vatandaşları devlet otoritesine karşı ayaklanmaya çağıran terör örgütü yandaşları, bir kaç gün içinde yapılacak 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 85.Yıldönümüne de gölge düşürmek için intihar saldırısı yapmayı amaçladığı ifade ediliyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ EYLEM YAPACAK İSTİHBARATI POLİSİ ALARMA GEÇİRDİ
İstihbarat birimlerinin ortak tespiti olarak gündeme gelen bu çalışmada bölücü örgütün son dönemde, elebaşının hapiste kötü koşullarda kaldığı yönünde söylemlerle eylemlere yoğunluk verirken, bir taraftanda Türkiye Cumhuriyeti'nin önemli gününde metropollerde eylem yapma peşinde olduğu belirtiliyor. Bu nedenle emniyet teşkilatında tüm izinler Cumhuriyet Bayramı haftası boyunca iptal edilirken, program ve geçiş güzergahlarında bulunan tüm araçlar toplanıyor. Sürekli olarak şehirlerin kritik noktalarında trafik ve asayiş uygulamaları yapılıyor.
Halkı daha dikkatli olmaya davet eden emniyet yetkilileri, şüpheli şahıs ve araçlar için duyarlı olunmasını isteyerek vatandaşlardan bu gibi durumlarda polise bilgi vermelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam