23 Nisanı mezarında kutladı!

İzmir'in Menemen ilçesinde geçtiğimiz Salı günü bir ilköğretim okulunun demir kapısının raydan çıkması sonucu yaşamını yitiren 4 yaşındaki Mehmet Ali Yavuz'un acılı Babası Şevket Yavuz, oğlunun mezarı başında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı

23 Nisanı mezarında kutladı!

İzmir'in Menemen ilçesinde geçtiğimiz Salı günü bir ilköğretim okulunun demir kapısının raydan çıkması sonucu yaşamını yitiren 4 yaşındaki Mehmet Ali Yavuz'un acılı Babası Şevket Yavuz, oğlunun mezarı başında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı gözyaşları içinde kutladı.

 

Oğluna yeni aldığı oyuncak ve kıyafetler ile mezarlığa giden Baba Şevket Yavuz; "Bazi insanların sorumsuzlukları sebebiyle, ben oğluma değil onun toprağına sarılıyorum" diye konuştu.

 

Geçtiğimiz Salı günü meydana gelen olayda Asarlık 75.'inci İlköğretim Okulu'nun girişinde bulunan demir kapının raydan çıkarak 4 yaşındaki Mehmet Ali Yavuz'un üzerine düşmüş ve ağır yaralanarak hastaneye kaldırılmış,yapılan müdahalelere rağmen de kurtarılamamıştı. Yavuz ailesi ise bugün minik Mehmet Ali Yavuz'un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı mezarı başında kutladı.Menemen Asarlık Mezarlığı'nda yatan oğlunun mezarına oyuncaklar ve yeni elbiseler alarak giden acılı Baba Şevket Yavuz gözyaşlarına kapılarak sinir krizi geçirdi.

 

Oğlunun ihmaller zinciri ile hayatını kaybettiğini belirten Baba Şevket Yavuz oğlunun ölümünden 4 gün geçtiğini ve acısının Çocuk Bayramı nedeniyle ikiye katlandığını söyledi. Oğlunun çok zeki bir çocuk olduğunu ve okula gitmeyi çok istediğini belirten acılı baba Şevket Yavuz, "Pencereden dışarı bakar ve üniformalı öğrencileri görünce onlara laf atardı. Bende okula gideceğim derdi.

 

Ama malesef gitmek istediği okulun kapısının altında kalarak hayatını kaybetti. Bazı insanların sorumsuzlukları sebebiyle, ben oğluma değil onun toprağına sarılıyorum. Umarım benim yaşadığım bu acıyı kimse yaşamaz" dedi.

 

Oğlunun mezarına sarılarak gözyaşı döken Şevket Yavuz oğluna hitap ederek; "Yavrum bak sana getirdim bunları. Al istediğin gibi kır dök. Yeter ki beni yanlız bırakma" dedi. Yetkililere ve olayın sorumlularına seslenen Baba Yavuz; "Yetkililer şuan da çocuklarıyla birlikte şenliklerdeler. Bende çocuğumu şenliklere götürüp bayramını kutlamayı isterdim ama ben oğlumu mezara getirdim. Bende 23 Nisanı oğlumla birlikte mezarı başında kutluyorum" diye konuştu.

 

"KAPININ BOZUK OLDUĞU AYLAR ÖNCESİNDEN BOZUK OLDUĞU İLETİLDİ"

 

Oğlunu kaybederek büyük bir acı yaşayan Şevket Yavuz sorumluların cezasını bulmasını istediğini dile getirirken, "Oğlumun o kapının üzerine çıktığını, kapının da bu nedenle düştüğünü iddia ediyorlar. Bir başkaları da hırsızın kapının bir parçasını kestiğini ve bu yüzden kapının düştüğünü söylüyor. Bunlar yalandır. Kapının bozuk olduğunu aylar öncesinden müdür beye iletmişler. Ama kendileri ilgilenmemiş. Ben yavrumu kaybettim. Başka insanlarında bu acıyı yaşamasını istemiyoruz. Bari bundan sonra denetimlerinizi yapın. Ben yandım başkaları yanmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam