20 yıl süren muz fobisi

Paula ancak 23 yaşına geldiğinde ona çocukluğundan kalma bu fobisinin üstesinden gelmeyi başardı. Paula Ross muzun kokusunu aldığında hastalanıyor, gördüğünde midesi bulanıyor ve muz ile aynı odada bile duramıyordu. NLP yöntemini kullanan bir terapistle t

20 yıl süren muz fobisi

Paula ancak 23 yaşına geldiğinde ona çocukluğundan kalma bu fobisinin üstesinden gelmeyi başardı. Paula Ross muzun kokusunu aldığında hastalanıyor, gördüğünde midesi bulanıyor ve muz ile aynı odada bile duramıyordu. NLP yöntemini kullanan bir terapistle tanışan Paula bu sayede yıllardır üstesinden gelemediği muz fobisini yendi.

Paula'nın terapisti John Bruce ise bu korkusunu şöyle değerlendirdi; "Gerçekten garip bir fobi. Paula ile konuşmadan önce muzun fobi yaratabileceğini asla düşünmezdim."

Çocukluk ve okul yıllarını kabusa dönüştüren bu korkusundan kurtulduğu için çok mutlu olduğunu söyleyen genç kadın artık arkadaşlarıyla yemeğe çıkarken hiç endişe duymadığını ve sonsuza kadar özgür olduğunu söyledi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler