20 Günlük Bebeğini Öldürdü

  İlaç içerek intihar girişiminde bulunan şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.İddiaya göre, Aksaray'ın merkeze bağlı İncesu kasabasında dün gece Emrah Bilen (22), 1 yıl önce evlendiği ve aralarında geçimsizlik bulUnan Esra Bilen'i (22) cinn

20 Günlük Bebeğini Öldürdü

 

 İlaç içerek intihar girişiminde bulunan şahıs, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İddiaya göre, Aksaray'ın merkeze bağlı İncesu kasabasında dün gece Emrah Bilen (22), 1 yıl önce evlendiği ve aralarında geçimsizlik bulUnan Esra Bilen'i (22) cinnet geçirerek mutfaktan aldığı bıçakla bıçakladı. Daha sonra 20 günlük erkek bebeği Mustafa Salim Bilen'i bıçaklayarak öldüren Emrah Bilen ilaç içerek intihar girişiminde bulundu. Olay, sabah saatlerinde ailenin yakınlarının eve gelmesiyle ortaya çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Bilen'i Aksaray Devlet Hastanesi'ne kaldırırken, jandarma ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alarak inceleme yaptı. Olayı öğrenen ailenin yakınları ise olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Öldürülen Esra Bilen'in amcası, "Gittiği yerden geri gelmesin diye bir iki sefer gönderdik evine. Evlendikten sonra bir iki sefer kavga oldu. Tekrar evine gönderdik. Dedik, gariban, çıkmasın yerinde kalsın. O kötü olacağına bu kötü olur dedik. Bu şekilde oldu. Zaten oğlanın aklı eksikti, ben biliyorum. Baştan bu yana biliyorum. Hiçbir şeyine kabul gelmedim, olan oldu sonuçtu. Olayın ne zaman olduğunu net bilmiyoruz. Kimse dışarı çıkmayınca eve geldik. Bir tane bebeği vardı. Evlendiklerine 1 yıl oldu" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam