2 komşusunu öldürdü intihar etti!

Zonguldak 'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Geriş Köyü'nde oturan 61 yaşındaki Emrullah Kırmızı, komşuları 43 yaşındaki Gülhan Kırmızı ile 45 yaşındaki Münevver Kırmızı'yı tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti.Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Emrullah Kır

2 komşusunu öldürdü intihar etti!

Zonguldak 'ın Çaycuma İlçesi'ne bağlı Geriş Köyü'nde oturan 61 yaşındaki Emrullah Kırmızı, komşuları 43 yaşındaki Gülhan Kırmızı ile 45 yaşındaki Münevver Kırmızı'yı tüfeği ile öldürdükten sonra intihar etti.

Olay, bugün saat 12.00 sıralarında Emrullah Kırmızı'nın evinin önünde meydana geldi.

Eşi 15 yıl önce ölen 1 çocuk annesi Münevver Kırmızı yürüyüşten dönerken, eşine ait köy kahvesini temizledikten sonra evine dönen komşusu evli ve 1 çocuk annesi Gülhan Kırmızı ile karşılaştı. Eşi 5 yıl önce ölen Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan emekli 4 çocuk babası Emrullah Kırmızı ise, birlikte evlerine dönen Münevver ve Gülhan Kırmızı'ya, bilinmeyen bir nedenle yalnız yaşadığı evinin önünden geçerken av tüfeği ile 3 el ateş etti. İki kadın kanlar içinde yere yığılırken, Emrullah Kırmızı evinin bahçesinde aynı tüfeği başına dayayarak ateşledi. Emrullah Kırmızı olay yerinde ölürken, akrabalıkları bulunmayan Münevver ve Gülhan Kırmızı, köylüler tarafından Çaycuma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İki kadın, yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam