2 kardeşe pompalı saldırı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir işletmenin sahiplerinden 2 kardeşe kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı ve sopalı saldırı yapıldı. Kardeşlerden biri, vücuduna isabet eden 4 kurşun sebebiyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Diğer şahsın s

2 kardeşe pompalı saldırı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, bir işletmenin sahiplerinden 2 kardeşe kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı ve sopalı saldırı yapıldı. Kardeşlerden biri, vücuduna isabet eden 4 kurşun sebebiyle ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Diğer şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, evlerine gitmekte olan İbrahim ve Emirhan Malak'ın önü, Yeşildere mahallesinde yüzleri maskeli şahıslar tarafından kesildi. Saldırganların zorla arabaya bindirmek istemesine direnen İbrahim ve Emirhan Malak, saldırıya uğradı. İbrahim Malak'a kurşun yağdırılırken Emirhan Malak'ın kafasına sopayla vuruldu.

İbrahim Malak, ambulansla Yüksekova Devlet Hastanesi'ne, oradan da Hakkari Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Emirhan Malak'ın durumunun ise iyi olduğu belirtildi.

Polis ekipleri, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam