2 kardeş hayatını kaybetti

 Bingöl merkeze en yakın köy olan Ekinyolu köyünde iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen olayda 2 kardeş öldü, 3 kişi de yaralandı.Edinilen bilgiye göre, çıkan tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya

2 kardeş hayatını kaybetti

 

Bingöl merkeze en yakın köy olan Ekinyolu köyünde iki aile arasında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı tartışma yaşandı. Kavgaya dönüşen olayda 2 kardeş öldü, 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, çıkan tartışmanın kısa sürede silahlı kavgaya dönmesi sonucu 36 yaşındaki Turan Gatkar ve 38 yaşındaki Cihat Gatkar adlı iki kardeş silahla vurularak hayatını kaybederken, aynı aileden Nihat Gatkar ve karşı taraftan da Taner Küçükkaya ve Serdal Erten adlı kişiler de yaralandı.

Olayın ardından çok sayıda jandarma ve ambulans köye sevk edildi. Olası bir olumsuzluğa karşı jandarma tarafından köyde güvenliğin sağlandığı olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Kavgada hayatını kaybedenlerin cenazeleri otopsi için Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderilirken, çıkan kavgada 2’si ağır 3 yaralının da tedavisinin devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler