2 çocuk boğularak öldü!

Çorum'un Ortaköy İlçesine bağlı İncesu kanyonuna gezmek için giden öğrencilerden 2'si boğularak öldü.Edinilen bilgiye göre; Çorum Fatih Lisesi ikinci sınıf öğrencileri Ortaköy İncesu Kanyonuna bir gezi düzenledi. Kanyonu gezen öğrencilerden Rabia Şentürk

2 çocuk boğularak öldü!

Çorum'un Ortaköy İlçesine bağlı İncesu kanyonuna gezmek için giden öğrencilerden 2'si boğularak öldü.

Edinilen bilgiye göre; Çorum Fatih Lisesi ikinci sınıf öğrencileri Ortaköy İncesu Kanyonuna bir gezi düzenledi. Kanyonu gezen öğrencilerden Rabia Şentürk (16) ayağı kayarak kanyonda sürüklenmeye başladı. Boğulma tehlikesi geçiren arkadaşlarını gören 5 kişiden Fuat Polat (17) ve Ali Kaya (17) sınıf arkadaşını kurtarmak için girdikleri Kanyonda akıntıya kapılarak hayatlarını kaybetti. Rabia Şentürk'ün ise durumunun iyi olduğu öğrenildi.

OLAY YERİNE GİDEN KAYMAKAM ve HAKİM TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ

Kanyonda öğrencilerin boğulduğunu duyan Ortaköy İlçe Kaymakamı Zeliha Uyan (30) İncesu Kanyonuna doğru Çorum'dan hareket ettiği ve yolda trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Kaza yapan aracın içerisinde Ortaköy Hakimi ve Kaymakam Zeliha Uyan'ın eşi Hüsamettin Uyanın da (32) bulunduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Çobandivan köyü civarında tekeri patlayan aracın takla attığı ve İlçe Kaymakam'ı Zeliha Uyan İlçe Hakimi ve Kaymakam Zeliha Uyan'ın eşi Hüsamettin Uyan ve şoför Süleyman Tekbaş (34) kazada yaralandığı öğrenildi. Yaralılara İlk müdahalenin Ortaköy Devlet Hastanesinde yapıldığı ve daha sonra Çorum Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Yaralıların durumunun iyi olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam