17 yaşındaki genç ölüme atladı!

İzmir'de, Bornova Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yüksel Sesgir, Halkapınar İstasyonu'nda montunu çıkardıktan sonra kendisini banliyö treninin önüne atarak yaşamına son verdi. Sesgir'in montunun cebinden, "Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığı

17 yaşındaki genç ölüme atladı!

İzmir'de, Bornova Anadolu Lisesi öğrencisi 17 yaşındaki Yüksel Sesgir, Halkapınar İstasyonu'nda montunu çıkardıktan sonra kendisini banliyö treninin önüne atarak yaşamına son verdi. Sesgir'in montunun cebinden, "Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığım. Baba beni affedin, böyle birşeyi yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Ö.'yü çok seviyorum. Onun bir suçu yok. Ona kızmayın, sahip çıkın" yazılı not çıktı.

 

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Halkapınar İstasyonu'nda meydana geldi. Bornova Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi Yüksel Sesgir, tek başına geldiği istasyonda, beklemeye başladı. Bir süre sonra üzerindeki montunu çıkararak ağacın altına bırakan Sesgir, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında Karşıyaka yönünden gelen banliyö treninin önüne atladı.

 

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Vatandaşların uyarısı üzerine trenin durmasının ardından, sağlık ve polis ekiplerinden yardım istendi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri müdahalede bulundu ancak, Yüksel Sesgir'in öldüğü belirlendi. Bu sırada büyük şok yaşayan yolcular tahliye edildi.

 

MONTUNUN CEBİNDEN ÇIKAN NOT

Polisin olayla ilgili araştırmaları sırasında, Yüksel Sesgir'in, ağaç altındaki montu da bulundu. Montun cebinden çıkan bir sayfalık intihar notunda Sesgir'in ailesine hitaben, "Ben daha 17 yaşındayım ama köpek gibi aşığım. Baba beni affedin, böyle birşeyi yapabileceğimi hiç düşünmezdim. Ö.'yü çok seviyorum. Onun bir suçu yok. Ona kızmayın, sahip çıkın" yazdığı belirtildi.

 

Nöbetci savcının incelemesinin ardından liseli gencin cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Polisin olayla ilgili soruşturmasının sürdüğü bildirildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler