17 yaşında anne katili oldu

Malatya'da annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi dolapta saklayan 17 Yaşındaki U.T., daha sonra olaydan habersiz babası ile birlikte polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.Tüyler ürperten cinayet, merkez Hacı Abdi Mahallesi'nde yaşand

17 yaşında anne katili oldu

Malatya'da annesini bıçaklayarak öldürdükten sonra cesedi dolapta saklayan 17 Yaşındaki U.T., daha sonra olaydan habersiz babası ile birlikte polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Tüyler ürperten cinayet, merkez Hacı Abdi Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre 17 Yaşındaki U.T., birlikte yaşadığı annesi 60 yaşındaki Fatma Temiz'i bıçaklayarak öldürdü. Annesinin cesedini çarşafa saran U.T., daha sonra kimsenin fark etmemesi için yatak dolabına koydu ve üstünü yorganlarla kapadı.
 
Ertesi gün Yazıhan İlçesi'nde çalışan baba Süleyman T., eşine ulaşamayınca merak edip Malatya'ya geldi. Oğlu U.T.'nin annesinin kaybolduğunu söylemesi üzerine baba-oğlu Sümer Polis Merkezi'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu.
 
Fatma T.'nin akıbetini araştıran polis, gencin çelişkili ifadelerinden şüphelendi. Korkunç gerçek, polis ekiplerinin evde yaptığı araştırmayla ortaya çıktı. Gözaltına alınan U.T., polisteki sorgusunda annesini öldürdüğünü itiraf etti. Talihsiz kadının cesedi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 
 
Olay yerine gelen yakınları, duydukları haberle şok oldular. Öldürülen Fatma T.'nin yakınları, anne ile oğlunun arasında hiçbir sorunun olmadığını ve hiçbir zaman tartışmalarının bulunmadığını ileri sürdüler. Bir yakını ise, U.T.'nin sigara kullandığını ve annesinin bu durumdan hoşnut olmaması nedeniyle aralarında zaman zaman tartışmaların yaşandığını belirti.
 
Liseyi bu yıl bitirdikten sonra üniversite sınavlarına hazırlandığı öğrenilen U.T., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler