15'lik sevgilisini öldürdü ve...

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde bir kişi istediği halde evlenmelerine ailesinin izin vermediği kızı öldürdükten sonra intihar etti. Köprüköy ilçesine bağlı Ilıcasu köyünde yaşayan Cabbar Çınar(23) dayısının kızı S.K.(15) ile evlenmek düşüncesiyle bayramdan

15'lik sevgilisini öldürdü ve...

Erzurum'un Köprüköy ilçesinde bir kişi istediği halde evlenmelerine ailesinin izin vermediği kızı öldürdükten sonra intihar etti.

 Köprüköy ilçesine bağlı Ilıcasu köyünde yaşayan Cabbar Çınar(23) dayısının kızı S.K.(15) ile evlenmek düşüncesiyle bayramdan önce ailesinin aracılığıyla S.K.'yi istedi. Ailesinin, yaşı küçük olması nedeniyle S.K.'nin evlenmesine izin vermemesi üzerine Cabbar Çınar bugün sabah saatlerinde S.K.'nin yaşadığı eve gitti. S.K.'yi dışarı çağıran Cabbar Çınar, S.K.'yi göğsünden tabancayla iki el ateş ederek öldürdü. Çınar daha sonra silahı kendisine doğrultarak intihar etti. S.K.'nin ve Çınar'ın cesetleri Pasinler Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken jandarmanın olayla ilgili incelemesi sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler