15'lik çocuk balkondan düşüp öldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir restoranda çalışan 15 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla kaldığı evin balkonundan düşerek öldü.Alınan bilgiye göre, Karşıyaka'da bir restoranda çalışan Mehmet Emre Ulubaş (15), 1713. Sokak'ta bulunan, aynı iş yerinde çalışan

15'lik çocuk balkondan düşüp öldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde bir restoranda çalışan 15 yaşındaki çocuk, arkadaşlarıyla kaldığı evin balkonundan düşerek öldü.

Alınan bilgiye göre, Karşıyaka'da bir restoranda çalışan Mehmet Emre Ulubaş (15), 1713. Sokak'ta bulunan, aynı iş yerinde çalışan arkadaşlarıyla kaldığı dördüncü kattaki evin balkonundan düştü.

Ulubaş, Karşıyaka Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti.

Karşıyaka Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Emre Ulubaş'ın Manisa'nın Gölmarmara ilçesindeki ailesinden ayrılarak çalışmak için İzmir'e geldiğini, bir restoranda garsonluk yaptığını, kendisi gibi restoranda çalışan 12 kişiyle aynı evde kaldığını belirledi.

Evde kalan iş arkadaşlarının, Ulubaş'ın hava almak için balkona çıktığında düştüğünü söyledikleri öğrenildi.

Ulubaş'ın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler