15 yaşındaki kıza bıçaklı saldırı

    Ordu'nun Ünye İlçesi'nden okul kaydı için kent merkezine gelen 15 yaşındaki Binnaz Y., yolda yürürken bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kızı boğazından yaralayan 18 yaşındaki Bahadır A., eşkali belirlenince kısa sürede yakalandı.Ticaret Meslek Lisesi'ne

15 yaşındaki kıza bıçaklı saldırı

 

 

 

 

Ordu'nun Ünye İlçesi'nden okul kaydı için kent merkezine gelen 15 yaşındaki Binnaz Y., yolda yürürken bıçaklı saldırıya uğradı. Genç kızı boğazından yaralayan 18 yaşındaki Bahadır A., eşkali belirlenince kısa sürede yakalandı.

Ticaret Meslek Lisesi'ne kaydını yaptırmak için Ordu'ya gelen Binnaz Y., kaldığı halasının evinden dün kayıt evrakını tamamlamak için çıktı. Yolda yürüyen Binnaz Y.'ye, başına eşofmanın kapüşonunu geçirip yüzünü gizleyen eli bıçaklı bir kişi saldırdı. Genç kız bir yandan çığlık atıp yardım isterken, bir yandan da saldırganla boğuşmaya başladı. Saldırgan, Binnaz Y.'yi boğazından yaraladıktan sonra kaçarken, çevredekiler hemen 112 Acil Servis'i aradı.

Gelen ambulansla Ordu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Binnaz Y.'nin boğazındaki kesiklere 14 dikiş atıldı. Tedaviye alınan genç kızın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

SALDIRGAN YAKALANDI

Polise ifade veren Binnaz Y. saldırganı tanımadığını, uzun boylu, zayıf, üzeri gri altı siyah eşofmanlı olduğunu, kapüşonu nedeniyle yüzünü göremediğini söyledi. Bu eşkal üzerine harekete geçen polis, genç kızı boğazından yaralayan 18 yaşındaki Bahadır A.'yı kısa sürede yakaladı.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi'nde gözaltına alınan Bahadır A., Binnaz Y.'yi kendisinin yaraladığını söyledi. Bahadır A., "Boğazını kestiğim kızı tanımıyorum. Neden böyle bir şey yaptığımı da bilmiyorum" diye konuştu. Bahadır A.'nın sorgusu sürüyor.

ANNE- BABA ŞAŞKIN

Olayı öğrenince hastaneye Şengül ve Yaşar Y. Çifti kızları Binnaz'ı tedavisinin ardından alıp evlerine getirdi. Ünye'de çiftçilik yapan Yaşar Y., kızına saldırılmasına anlam veremediğini söyledi. Olayı öğrenince şoke olduğunu anlatan Yaşar Y., "Kim benim kızımı öldürmek isteyebilir. Böyle bir olay nasıl oldu hala inanamıyorum. Allah kızımı bize bağışladı. Kızım ölümden döndü" dedi.

Olanlara şaşırdığını belirten anne Şengül Y. de kızı Binnaz'ın sağ olmasına sevindiğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam