15 gündür kayıptı cesedi bulundu

Kayseri merkezde bir kuyumcuda kalfa olarak çalışan 36 yaşındaki Ahmet Yöre, iki hafta önce cumartesi sabahı evinden ayrılmış ve arabası Erciyes Dağı eteklerinde terk edilmiş halde bulunmuştu. Yöre'nin intihar etmiş olasılığı nedeniyle jandarma ve sivil v

15 gündür kayıptı cesedi bulundu



Kayseri merkezde bir kuyumcuda kalfa olarak çalışan 36 yaşındaki Ahmet Yöre, iki hafta önce cumartesi sabahı evinden ayrılmış ve arabası Erciyes Dağı eteklerinde terk edilmiş halde bulunmuştu. Yöre'nin intihar etmiş olasılığı nedeniyle jandarma ve sivil vatandaşlar tarafından bölge arandı. Arama çalışmaları bugün akşam saatlerinde sonuç verdi. Melikgazi ilçesi Hisarcık mahallesi Erciyes dağı eteklerindeki çam koruluğunda bir ceset olduğunun haber verilmesi üzerine bölgeye ekipler gitti. Ahmet Yöre'nin cesedi ağaca asılı olarak bulundu. Cesedi, olay yerine giden Yörenin iş yeri arkaşları da teşhis etti. Olay yeri incelemesinin ardından Yöre'nin cesedi, itfaiye ekipleri tarafından olay yerinden alınarak karayoluna taşındı. Daha sonra otopsi yapılmak üzere Erciyes Üniversitesi Gevher Nesibe Hastanesi Tıp Fakültesi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Ölüm haberini alan Yöre'nin yakınları uzun süre gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Depresyonda olduğu tahmin edilen Ahmet Yöre, 15 gün önce eşine haber vermeden evden çıkmış ve 38 LZ 711 plakalı otomobili, jandarma tarafından Erciyes Kayak Merkezi'ne 2-3 kilometre mesafede terk edilmiş halde bulunmuştu. Jandarmanın, aracı sorgulatmasının ardından kaybolduğu anlaşılan Yöre, o tarihten bu tarafa bölgede aranıyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam